one × two =

A password will be e-mailed to you.

Înfrângerea suferită de FC Botoșani la Volutari, dar mai ales jocul prestat de gruparea pregătită de Liviu Ciobotariu în duelurile din acest debut de play-out cu Chiajna și FC Voluntari, meciuri în care echipa nu a reușit să obțină decât un punct din șase posibile, l-au făcut pe Valeriu Iftime, finanțatorul echipei, să nu mai fie atât de optimist ca la startul acestui nou campionat”.

Dacă în debutul play-out-ului Iftime nu concepea ca echipa să nu termine pe primul loc, acum finanțatorul a început să dea semne de îngrijorare având în vedere că echipa a ajuns la două puncte de barajul pentru menținerea în liga I.

 „Din păcate, greșim nepermis de mult în apărare și ceva nu se leagă. E clar că nici Fabbrini nu mai e ce era. Intrăm într-o horă din care greu ieșim dacă nu suntem atenți. Fabbrini a făcut un meci bun cu Dinamo după care, nimic. Acum să văd ce face Liviu cu ei. Ăștia nu sunt titulari de drept la mine. Foarte slab a fost inclusiv Soiledis. E clar că intrăm într-o zonă în care nu am crezut că vom fi acolo. Eram convins că putem învinge la Voluntari dar din păcate au fost mai buni ca noi. Eu sper că ei înțeleg gravitatea în care ne putem adânci. Dacă nu bat Călărașiul acasă, ar fi culmea culmilor”, a declarat Valeriu Iftime, finanțatorul FC Botoșani.

Apreciază calitatea articolului

5 VOTURI - MEDIE: 3,60
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...