Pus pe liber de FC Botoșani, Chitoșca a ajuns la Universitatea Cluj!

0
0

Trecut pe linie moartă de Liviu Ciobotariu și trimis la echipa a doua,, mijlocașul Sebastian Chitoșca a ajuns în cele din urmă în liga secundă la Universitatea Cluj.

Formația pregătită de Bogdan Lobonț a anunțat înregimentarea mijlocașului care va fi coechipier cu Mircea Axente, cu care a făcut echipă și la Botoșani.

În vârstă de 26 de ani, Sebastian Chitoşcă a semnat cu „Șepcile Roșii” din postura de jucător liber de contract un angajament valabil până în vară cu drept de prelungire.

Chitoșca a efectuat deja primele antrenamente sub comanda lui Bogdan Lobonţ şi Adrian Iencsi, a mai jucat, de-a lungul carierei, pentru Ceahlăul Piatra Neamţ, CSM Roman, FCSB, FC Voluntari şi FC Braşov.

„Am venit la Universitatea Cluj cu încredere şi entuziasm, e un pas înainte în cariera mea. Am ajuns la un club cu tradiţie, pe care l-am întâlnit de multe ori în Liga 1. Sper din toată inima să fac o treabă bună alături de colegii mei, de staff şi de conducere, iar la finalul acestui sezon să promovăm”, a declarat Sebastian Chitoşcă după ce a semnat cu „U” Cluj.

În actualul sezon al Ligii 1, Sebastian Chitoşcă a evoluat pentru FC Botoşani în 16 meciuri, în 7 ca titular, şi a înscris un gol în duelul cu FC Voluntari (scor 1-1).

La Cluj, Chitoșca va lupta pentru promovarea în Liga I, ”U” Cluj fiind după 28 de runde fiind pe locul 3 cu 57 de puncte.

+0 -0

se încarcă...