three × 3 =

A password will be e-mailed to you.

Cu toate că la puțin timp cupă remiza albă din bănie dintre Universitatea și CFR Cluj, scor 0-0, în mass media a apărut informația că patronul Mihai Rotaru vrea să-l demită pe Devis Mangia și să-l ungă antrenor pe Eugen Neagoe, președintele oltenilor, Sorin Cârțu, a ținut să dezmintă informația.

Cârțu a precizat că în acest moment nu se pune problema ca Universitatea să renunțe la Devis Mangia și a spus că obiectivul acestuia este de a califica echipa într-o cupă europeană, nicidecum titlul sau cupa.

„Nici nu se pune în discuție așa ceva. Ce schimbare de antrenor? Noi suntem în grafic, suntem în obiectiv. Nu este ceea ce ne așteptam, dar a fost al treilea meci pe care l-am jucat în 7 zile. Am jucat contra CFR-ului, o echipă care nu-ți oferă prea mult spațiu. Este foarte greu să te exprimi în fața lor. Pe mine m-a deranjat că e a cincea oară în câteva meciuri când se întâmplă ca adversarul să ne surprindă cu execuții rapidePutem să tragem niște concluzii privind exprimarea echipei în play-off după partida cu Viitorul. Dacă noi batem la Viitorul și facem 10 puncte din 5 meciuri, eu spun că stăm bine”, a declarat Sorin Cârțu, președintele Universității.

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...