Miriuță a venit la egal pe „Municipal”: „Un rezultat de egalitate era OK!” (Video)

0
0

Vasile Miriuță, antrenorul principal al formației FC Hermannstadt a declarat că un rezultat de egalitate ar fi fost perfect pentru elevii săi.

Acesta e fotbalul, uneori câştigi în minutul 93, altădată pierzi, cum am pierdut noi. Am făcut o partidă bună, chiar dacă au ratat acel 11 metri, nu ştiu dacă a fost 11 metri. Părerea mea e că un rezultat de egalitate la sfârşitul celor 94 de minute era ok pentru ambele echipe. Am avut atitudine, cu atitudinea asta trebuie să mergem înainte” a declarat Vasile Miriuță.

 

Tehnicianul sibienilor a spus că dacă echipa sa nu va juca meciurile din returul acesttui play-out la Sibiu va retrograda.

„Mergem acasă, strângem rândurile şi mergem la Piteşti. Avem meci vineri seară cu Voluntariul, pe care îl vom câştiga dacă vom avea această atitudine. Sper să fie ultimul meci la Piteşti şi să putem juca acasă în retur. Dacă nu vom juca acasă, vom retrograda, dacă jucăm acasă, rămânem în Liga I. Trebuie să ne pregătim. Nu avem timp să plângem, trebuie să strângem rândurile, mai sunt nouă jocuri de jucat, trebuie să rămânem pe loc de baraj” a adăugat Miriuță.

+0 -0

se încarcă...