Meci special pentru „Ciobi” în „Groapă”: „Tot timpul când joc împotriva lui Dinamo am un sentiment aparte!” (Video)

0

Liviu Ciobotariu, antrenorul principal al formației FC Botoșani, a declarat în urmă cu puțin timp în cadrul unei conferințe de presă că duelul de luni din epilogul rundeia  VI-a a play-out-ului Ligii 1 cu Dinamo este unul special pentru el.

„Nu pot să ascund faptul că întotdeauna când joc împotriva lui Dinamo este un meci special și voi știți mai bine de ce… pentru că am jucat la Dinamo, am antrenat la Dinamo, băiatul meu Denis joacă la Dinamo și tot timpul când joc împotriva lui Dinamo am un sentiment aparte. Va fi un joc greu pentru noi pentru că întâlnim o echipă în plină formă. Statistic vorbind în ultimele cinci partide au câștigat patru, cu jucători care pot face diferența în orice moment și aici mă refer la atacanții lor, Papazoglou și Montini, care văd că marchează constant în ultimele jocuri, binențeles cu un jucător de excepție, Nistor, care în opinia mea este cel mai bun mijlocaș al campionatului nostru”, a declarat Liviu Ciobotariu, antrenorul principal al FC Botoșani.

Tehnicianul a spus că elevii săi au un moral bun după victoria cu Hermannstadt și pot obține un rezultat ppozitiv în „Groapă!”.

„Avem moral bun după victoria de acasa cu Hermannstadt, ne dorim să facem o partidă bună la Dinamo, să obținem un rezultat pozitiv. Cred că și un rezultat de egalitate ne-ar avantaja pentru că situația noastră în clasament este una delicată și trebuie să ieșim cât mai repede din această zonă fierbinte. Cu siguranță vor să-și ia revanșa, nu o să ne aștepte cu flori, pâine și sare, mai ales că noi i-am blocat într-un moment special pentru ei, dar noi ne-am făcut jocul nostru pentru a accede în play-off, iată că nu am reușit nici noi și nici ei”, a conchis „Ciobi”.

Partida dintre Dinamo București și FC Botoșani va avea loc luni, 22 aprilie de la ora 21:00 și va fi transmisă în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look.

+0 -0
se încarcă...