Austriacul Martin Fraisl, într-o română impecabilă: „Mergem la Dinamo să câștigăm!” (Video)

0

Goalkeeperul austirac al FC Botoșani, Martin Fraisl, a impresionat la conferința de presă organizată de club înaintea duelului de luni din deplasare cu Dinamo. Fraisl a răspuns întrebărilor jurnaliștilor în limba română, vorbind impecabil.

„Vreau să câștigăm la Dinamo. Cum spune și Mister (n.r. Liviu Ciobotariu) este un meci special și pentru noi pentru că este o echipă foarte bună, cu mulți suporteri. Mergem la București să câștigăm. Îmi place Botoșaniul, este un oraș liniștit dar pentru mine cel mai important este fotbalul restul nu-mi pasă. Vreau să ofer siguranță echipei mele. Eu nu vorbesc mult ci vreau să arăt pe teren. Îmi place Liga 1, este interesantă cu jucători foarte buni. În campionatul din Austria, FC Botoșani ar fi la mijloc pentru că Austria Bundesliga este similară Ligii 1. Îmi place sistemul cu play-off și play-out pentru că este interesant până la ultimul meci”, a declarat Martin Fraisl.

Partida dintre Dinamo București și FC Botoșani va avea loc luni, 22 aprilie de la ora 21:00 și va fi transmisă în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look.

+0 -0
se încarcă...