Marcel Holzmann vede FC Botoșani favorită în „Groapă”: „Vom câștiga acest meci!” (Video)

0

Fundașul stânga austriac al FC Botoșani, Marcel Holzmann, a declarat în urmă cu puțin timp în cadrul unei conferințe de presă că din punctul său de vedere gruparea locală are prima șansă la victorie în duelul de luni cu Dinamo.

„Cu siguranță putem câștiga acest meci împotriva lui Dinamo. Am făcut-o și ultima oară când am jucat împotriva lor și putem să-i batem din nou. Trebuie să fim concentrați 100% pe acest meci pe care putem să-l câștigăm. Nu ne va fi ușor pentru că întâlnim o echipă bună, care joacă tare, cu suporteri fanatici dar noi suntem o echipă mai bună decât Dinamo și de aceea eu cred că vom câștiga acest meci. Referitor la campionatul românesc pot spune că este unul foarte bun, ca cel din Austria. Sunt trei-patru echipe foarte bine, iar campionatul este bun. Îmi plac românii. Sunt plăcuți. Și eu voi învăța limba română și data viitosre când voi veni în fața dumneavoastră voi vorbi în limba română cum a făcut-o Martin!”, a declarat Marcel Holzmann, fundașul stânga al FC Botoșani.

Partida dintre Dinamo București și FC Botoșani va avea loc luni, 22 aprilie de la ora 21:00 și va fi transmisă în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look.

+0 -0
se încarcă...