Semifinaliste surpriză în Champions League!

0

După ce Ajax Amsterdam a eliminat din competiție Juventus Torino, una din pretendentele la câștigarea trofeului Champions League, aseară a venit rândul celor de la Manchester City să părăsească competiția.

Cu toate că a câștigat cu scorul de 4-3 (3-2) duelul cu Tottenham, echipa lui Pep Guardiola a ratat calificarea în careul de ași al Champions League, londonezii calificându-se datorită golurilor marcate în deplasare, după ce în tur au câștigat la rândul lor la limită cu 1-0. Debutul și finalul de meci de pe „Etihad” a fost unul de-a dreptull interzis cardiacilor. După 11 minute de joc scorul arăat 2-2 iar în prelungirile partidei „cetățenilor”” le-a fost anulat un gol după consultarea VAR pentru off-side. Cu scorul general de 4-4, Tottenham s-a calificat în semifinalele Champions League unde va da peste Ajax Amsterdam.

În cea de-a doua semifinală, Barcelona se va duela cu Liverpool. În returul sfertului de finală de pe „Dragao”, „cormoranii” nu le-au dat nicio șansă gazdelor, Porto-Liverpool terminându-se cu scoruld e 1-4. Astfel, cu scorul general de 6-1 echipa lui Kloop a acces în careul de ași. Semifinala dintre Liverpool și Barcelona se anunță de-a dreptul a fi una de vis.

Partidele tur vor avea loc la finalul lunii aprilie şi începutul lunii mai. Manșa tur, Tottenham – Ajax şi Barcelona – Liverpool se joacă pe 30 aprilie şi 1 mai iar partidele retur au loc o săptămână mai târziu, pe 7 şi 8 mai.

Finala UEFA Champions League se va disputa pe 1 iunie, la Madrid, pe stadionul „Wanda Metropolitano”

+0 -0
se încarcă...