Chelsea, Arsenal, Valencia și Eintracht, semifinalistele Europa League!

0

Valencia, Arsenal Londra, Eintracht Frankfurt şi Chelsea Londra sunt echipele care s-au calificat în semifinalele Europa League în urma duelurilor care au avut loc în sferturile competiției.

După ce au câștigat pe „Emirates” în tur cu 2-0, „tunarii” au recidivate și în retur reușind să se impună pe „San Paolo” cu scorul de 1-0. Unicul gol al manșei retur a partidei a fost marcat de Lacazette în minutul 336. Astfel cu 3-0 la „general” Arsenal Londra s-a calificat în careul de ași al competiției.

A doua echipă londoneză calificată în semifinalele Eruopa League este Chelsea. În cel mai spectaculos meci al serii, Chelsea s-a impus cu 4-3 în fața cehilor de la Slavia Praga. Astfel cu scorul de 5-3 la „general”, Chelsea a însoțit-o pe rivala din Londra, Arsenal, în semifinalele Europa League.

În duelul 100% spaniol din sferturile Europa League, Valencia a răpus-o cu 2-0 pe Villarreal și cu scorul general de 5-1 a obținut biletul pentru careul de ași al Europa League.

În Germania, Eintracht Frankfurt a reușit „remontada” calificându-se în semifinale. Deși au pierdut cu 4-2 în tur la Lisabona,  Eintracht a reușit să treacă de Benfica cu scrul de 2-0, calificțându-se grație golurilor marcate în deplasare.

În semifinalele Europa League, Arsenal se va duela cu Valencia iar Eintracht Frankfurt cu Chelsea Londra.

Manșa tur a semifinalelor Europa League va avea loc pe 2 mai iar returul pe 9 mai. Finala acestei ediții a Europa League va avea loc la „Baku” pe „Stadionul Olimpic” pe 29 mai.

+0 -0
se încarcă...