Mircea Rednic nu iartă FC Botoșani și promite revanșa: „Și acum am un os în gât!”

0

Mircea Rednic, antrenorul principal al formației Dinamo București, a declarat că elevii săi își doresc revanșa astăzi în fața FC Botoșani, echipă care prin victoria obținută pe finalul sezonului regular, a pus capăt visului alb-roșilor de a ajunge în play-off.

„O să fie o partidă destul de dificilă. Ştim cu toţii că Botoşani e o echipă omogenă şi o echipă organizată, dar avem avantajul că jucăm acasă şi avantajul formei. În ultimele meciuri noi am arătat mult mai bine decât ei. Şi avem de luat şi o mică revanşă. Ei ne-au cam spulberat ultimele speranţe la play-off. Trebuia să-mi strici tu ziua, cu înfrângerea cu Botoşani. Şi acum am un os în gât. Nu ştiu dacă să-i zic revanşă, vreau să continuăm cu rezultate bune. Aici la noi am avut impresia că obiectivul lor este doar să o blocheze pe Dinamo pentru că meicul următor cu Viitorul nu au mai avut aceaşi atitudine aceaşi răutate. Pănă şi arbitrul şi-a schimbat maniera de arbitraj. A fost acelaşi arbitru”, a declarat Mircea Rednic, antrenorul principal al formației Dinamo București.

Partida dintre Dinamo București și FC Botoșani va avea loc astăzi de la ora 21:00 și va fi transmisă în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look.

+0 -0
se încarcă...