one × three =

A password will be e-mailed to you.

Flavius Stoican, antrenorul principal al formației Poli Iași a declarat în cadrul unei conferințe de presă că se așteaptă la un meci aprig duminică în prima zi de Paște, pe „Municipal” cu FC Botoșani.

Principalul rivalei este de părere că echipa care va comite cele mai puține greșeli în ultimii 30 de metri va câștiga acest derby al marilor orgolii.

„Va fi un meci aprig. Statistic stăm mult mai bine în deplasare. Vrem să ne menţinem pe aceeaşi linie. N-am pierdut în ultimele meciuri, putem să o facem în continuare. Va câştiga echipa mai atentă, mai echilibrată, mai aşezată, care nu va face greşeli în ultimele 30 de metri. Nu va fi un meci deschis. În deplasare jucăm mai bine pentru că stăm foarte bine în defensivă, avem spaţii şi jucăm bine pe contraatac. Acasă, e dificil să desfacem adversarii. Cu excepţia lui Garros, tot lotul e valid. Burlacu şi Bădic sunt incerţi. Au probleme şi Mihalache şi Qaka, însă mai sunt multe zile până la meci, au timp să-şi revină” , a declarat Flavius Stoican, antrenorul principal al formației Poli Iași.

Partida dintre FC Botoșani și Poli Iași, meci care va închide acest tur al play-out-ului Ligii 1 va avea loc duminică de la ora 18:00 pe stadionul „Municipal” și va fi transmisă în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look.

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...