joi, aprilie 18, 2024
AcasăSportVoleibaliștii de la CSȘ Botoșani țintesc titlul național

Voleibaliștii de la CSȘ Botoșani țintesc titlul național

Sala de sport a Colegiului Tehnic „Gheorghe Asache” din municipiu va fi de mâine și până duminică gazda turneului final al Campionatului Național de volei masculin la cadeți.

La acest eveniment de mare avengură, s-au calificat cele mai bune echipe din țară, acestea fiind CSȘ Botoșani, CTF Mihai I București, CSȘ Tulcea, CSȘ Lapi Dej, CSȘ Blaj și CS Dinamo București.

Cele șase echipe se vor duela fiecare cu fiecare iar la final cea mai bine clasată va fi desemnată noua campioană a României.

Echipa CSȘ Botoșani, pregătită de Stelian Ghițun, are ca obiectiv la acest turneu final o clasare pe podium. Tehnicianul echipei nu a ascuns însă faptul că dorința elevilor săi de a-și lua revanșa în fața celor de la CTF Mihai I București, după ce aceștia le-au suflat titlul de campioni în urmă cu doi ani este enromă și mizează atât pe acest lucru cât dar și pe valoarea jucătoriilor săi și unitatea grupului în încercarea de a câștiga titlul național. „Va fi un turneu extrem de tare. Se va juca fiecare cu fiecare, deci fiecare meci de la acest turneu va fi ca o finală. Prin primsa faptului că cei de la CTF ne-au învins în urmă cu doi ani am putea spune că ei pleacă oarecum ca favoriți. Noi avem însă această sete de revanșă dar și avantajul terenului propriu și al lotului care este extrem de valoros. Mi-aș dori ca fiecare meci al nostru să se dispute într-o atmosferă incendiară și fac apel la toți iubitorii voleiului din Botoșani să fie aproape de acești copii pentru că împreună putem scrie istorie. Nimic nu ar fi mai frumos decât un titlu de campioni naționali cucerit acasă în fața propriilor spectatori”, a declarat Stelain Ghițun, antrenorul CSȘ Botoșani.

Turneul final al Campionatului Național de volei masculin, categoria cadeți, va debuta miercuri la ora 14:00. Zilnic, miercuri, joi și vineri vor avea loc meciuri de la orele 14:00, 16:00 și 18:00 urmând ca în ultimele două zile ale turneului, sâmbătă și duminică să se joace de la orele 10:00, 12:00 și 14:00.

CSȘ Botoșani va juca ultimul meci în fiecare zi (n.r. miercuri, joi, vineri de la ora 18:00, sâmbătă și duminică de la ora 14:00)

Intrarea spectatorilor la toate partidele turneului final găzduit de sala de sport a Colegiului Tehnic „Gheorghe Asachi” va fi liberă.

Lotul CSȘ Botoșani

-Jucători: Șerban Chebac, Florin Gavrilov, Ștefan Avasiloaie, Eduard Acatrinei, Matei Platon, Tiberiu Iacob, Mario Rotărescu, Mihnea Prisecariu, Tudor Aciobăniței, Denis Filip, Andrei Poamăneagră, Alin Iscu, Ștefan Obreja.

-Antrenor: Stelian Ghițun

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
5.8 ° C
6.1 °
3.8 °
95 %
3.1kmh
100 %
joi
6 °
vin
11 °
sâm
15 °
Dum
8 °
lun
12 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

Senatorul Trufin arată pe unde se poate ieși cel mai rapid din județ. Nu acum, în viitor, evident.

EDITORIAL

Ca la fiecare patru ani, înainte de începerea cursei electorale, stâlpii electrici ai județelor, în special cei din orașe, s-au umplut cu postere cu...

EPIGRAMA ZILEI

Găina bătrână Face ciorba bună, Puica tinerea Face ce vrea ea!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...