Botoșănenii Mihai Bordeianu și Valeriu Bordeanu campioni ai României »» CFR Cluj câștigă matematic titlul și merge în vacanță la FCSB!

0

Mijlocașul botoșănean Mihai Bordeianu și antrenorul Valeriu Bordeanu au devenit campioni ai României cu CFR Cluj.

Cu o etapă înaintea finalului acestui play-off, CFR Cluj a câștigat matematic titlul de campioană după ce s-a impus cu 1-0 în fața celor de la Universitatea Craiova.

Disputat într-o atmosferă de zile mari, fanii umplând la refuz arena, CFR Cluj a marcat repede prin Culio care a transformat un penalty acordat de Ovidiu Hațegan la un fault făcut de Kelic la Păun. Fostul mijlocaș al FC Botoșani, Mihai Bordeianu putea duce scorul la 2-0 însă bomba sa a fost scoasă în extremis de goalkeeperul oltenilor, astfel că la cabine s-a intrat cu 1-0.

Partea a doua a confruntării a început cu un nou gol anulat CFR-ului pentru off-side la Omrani. Cum rezultatul le er favorabil și chiar și remiza îi făceau campioni, ardelenii au cedat deliberat balonul lăsând inițiativa oltenilor. Dominația oaspeților a fost însă una sterilă iar tabela a rămas neschimbată până la final.

Duelul s-a terminat 1-0 pentru CFR Cluj, iar formația lui Dan Petresscu este pentru al doilea an la rând campioana României.

De partea cealaltă, Craiova trage din greu pentru a-și asigura locul 3, ultima șansă a oltenilor de a participa în preliminariile Europa League, după ce au fost eliminați din Cupa României urmând a juca partida decisivă pentru ultima treaptă a podiumului pe teren propriu cu Viitorul Constanța.

+0 -0
se încarcă...