FC Botoșani merge să retrogradeze Călărașiul: „Vrem victoria!”

0

FC Botoșani va evolua marți de la ora 18.15, la Călărași, împotriva unei echipe aflată pe loc de retrogradare, Dunărea, într-un meci contând pentru etapa a X-a a play-out-ului Ligii 1.

Tehnicianul Liviu Ciobotariu nu a uitat înfrângerea suferită pe teren propriu în fața echipei lui Dan Alexa și vrea toate cele trei puncte la Călărași.Cu o victorie la Călărași, FC Botoșani s-ar distanța la 11 puncte de zona retrogradării și ar scăpa definitiv de emoții pe finalul sezonului.

„Vrem să câștigăm cele trei puncte ca să avem liniște. Noi nu am uitat că am pierdut acasă cu Călărași. Nu este vorba de o revanșă ci vrem să arătăm că a fost un accident. Am avut un joc slab atunci. În momentul de față jucăm bine, avem un joc eficient și trebuie să ne întoarcem cu un rezultat pozitiv de la Călărași. Un rezultat pozitiv înseamnă cele trei puncte”, a declarat Liviu Ciobotariu.

Partida dintre FC Botoșani și Dunărea Călărași va avea loc de la ora 18:30 și va fi transmisă în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look.

+0 -0
se încarcă...