Puhoi de medalii pentru Asociația Brilliant Taekwondo și CS Botoșani la „Cupa Tornado” de la Tg. Mureș! (Video)

0
dav

Sala Sporturilor din Tg. Mureș, a găzduit a IX-a ediție a „Cupei Tornado” la Taekwondo WT  la probele „Kyorugi” (n.r.luptă), „Poomsae” (n.r.forme – luptă cu adversari imaginari) și „SpeedKick” (Concurs de lovituri viteză). La această competiție au participat peste 320 de sportivi legitimați la 25 cluburi de profil, afiliate la Federația Română de Taekwondo WT.

Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club și secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani au participat la acest turneu cu un lot puternic, format din 20 de sportivi și 3 tehnicieni.

Clubul Sportiv Botoșani a obținut prin cei 4 sportivi ai secției Taekwondo WT un număr de 9 de medalii, din care 4 medalii de aur, 1 medalie de argint, și 4 medalii de bronz în timp ce Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club a obținut prun cei 16 sportivi deplasați 32 de medalii din care 10 medalii de aur, 13 medalii de argint și 9 medalii de bronz.

„O mare parte din lotul nostru a fost reprezentat de debutanți și de copii. Rezultatele acestora ne bucură foarte mult deoarece vine o generație foarte bună din urmă. Sportivii experimentați ce au participat la această competiție se pregătesc de ultimul turneu din prima parte a calendarului competițional, și anume Bratislava Open.Mulțumesc tuturor partenerilor, susținătorilor noștri și nu în ultimul rând staffului tehnic, deoarece fără aceștia nu am putea să obținem aceste rezultate”, a declarat Denis-Paul Matei, președintele-antrenor al Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club și totodată antrenorul secției de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani.

Medaliații Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club

-medalii de aur: Bianca Costic (3), Octavian Budacă (2), Iosua Pavăl, Nectarie Cîntec, Gabriel Aghițoaie, Antonio Florea, Alexandru Fusa;

-medalii de argint: Octavian Budacă (3), Sara Chirieac (2), Richard Chelariu (2), Desire Tărcuș ,Liviu Florea, Nectarie Cîntec, Iosua Pavăl, Alexandru Fusa, Robert Anuța:

-medalii de bronz: Sabina Bursuc (2), Florin Racleș, Petrică Burlacu, Desire Tărcuș, Mihai Tudosan, Antonio Florea, Bianca Costic, Sara Chireac.

 

Medaliații CS Botoșani:

-medalii de aur: Andreea Corduneanu (2), Mario Tofan, Gabriel Dîrvariu;

-medalie de argint: Gabriel Dîrvariu

-medalii de bronz: Cristian Senciuc, Gabriel Dîrvariu, Mario Tofan, Andreea Corduneanu.

 

+0 -0
se încarcă...