joi, mai 9, 2024
AcasăSportFabbrini pus sub presiune de Rednic după ce bulgarii de le Levski...

Fabbrini pus sub presiune de Rednic după ce bulgarii de le Levski și CSKA l-au asaltat cu oferte pe italian!

Antrenorul formației Dinamo București, Mircea Rednic, a declarat astăzi în cadrul unei conferințe de presă că și-l dorește sub comanda sa din sezonul viitor pe mijlocașul FC Botoșani, Diego Fabbrini.

„Puriul” a pus însă presiune pe mijlocașul itaalian și a spus că așteaptă un răspuns cât mai rapid de la el, în caz contrar urmând a se reorienta spre alți jucători.

„Nu vreau să discut despre Fabbrini pentru că încă nu ştim ce se va întâmpla. Am vorbit cu impresarii lui, m-am întâlnit şi eu, şi Luana cu fraţii Manea, acum aşteptăm zilele astea. Dar nici prea mult nu aşteptăm”, a declarat Mircea Rednic.

Reacția „Puriului” vine după ce Valeriu Iftime, finanțatorul FC Botoșani, spune că a avut discuții cu jucătorul italian iar acesta a promis că nu va pleca la un alt club din România ci în străinătate.

„Fabbrini pleacă, însă e un final așteptat. Nu pleacă în România, vă garantez. Copilul mi-a promis că dacă rămâne în România, rămâne doar la Botoșani. A găsit un campionat unde îi plătește de trei-patru ori salariul de la Botoșani și nu ai cum să-l ții. Nu pot mai mult. O dezechilibrare de buget în care îi plătești unui jucător 20.000 de euro… clubul ăla zboară într-o zonă a necunoscutului. Un om cu foarte mulți bani, automat este invidiat. Dacă intram în play-off era altă discuție. Ideea era să-l țin și să-l vând în iulie sau în august”, a declarat Valeriu Iftime, finanțatorul FC Botoșani.

Fabbrini este anunțat titular de Liviu Ciobotariu în duelul care va avea loc luni, 27 mai de la ora 21:00 pe „Municipal” în FC Botoșani- Dinamo, meci contând pentru runda a XIII-a a play-off-ului Ligii 1.

Fabbrini are 30 de meciuri şi cinci goluri în acest sezon din Liga 1, pentru FC Botoşani și este disputat de Dinamo, Levski și CSKA Sofia.

În vârstă de 28 de ani, italianul a venit la Botoșani din postura de jucător liber de contract de la Birmingham și este cotat de site-urile de specialitate la 800 mii de euro.

Diego Fabbrini va deveni al finele acestui sezon de play-out liber de contract.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
12.6 ° C
12.8 °
11 °
79 %
0.8kmh
100 %
joi
17 °
vin
19 °
sâm
19 °
Dum
17 °
lun
13 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

S-a înghesuit lumea la stadion la ultimul meci. Să sperăm că o să mai avem la ce ne înghesui.

EDITORIAL

…îl semnează recent unul dintre botoșănenii ce n-au încetat să caute, să cerceteze, să găsească, să îmbogățească amintirea mereu neodihnită a Luceafărului. Acesta se...

EPIGRAMA ZILEI

Norodul fiind absent, Tagma hulită de tine Are conturile pline Și-o găsești în ... Parlament!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...