Fabio atacă titlul la Campionatul Regional de minifotbal cu o mulțime de vedete!

0

Campioana ultimelor două ediții a campionatului județean de minifotbal, Fabio Botoșani, este una dintre marile favorite la câștigarea Campionatului Regional Zona Nord-Este care va debuta vineri la Baza Sportivă Junior din municipiu.

Înființată în urmă cu trei ani, echipa are deja un palmares de invidiat, dominând cu autoritate întrecerea județeană, având deja în palmares un titlu de vicecampioană, obținut în primul sezon în care a participat în campionatul județean, și două titlulri de campioanbă.

Echipa a fost înființată de omul de afaceri Ady Amariței care a reușit să-l aducă lângă el pe Octavian Faier, un manager cu state vechi în fotbalul din Liga a IV-a a județului Botoșani. Împreună cei doi au reușit să formeze o echipă extrem de redutabilă care are în componență nume grele, cu jucători care au un istoric bogat în spate și care au evoluat în eșaloanele superioare ale fotbalului românesc cum ar fi Clement Pălimaru, Augustin Ivașcă, Adrian Apetria, Andrei Brașoveanu, Adrian Cososchi, Alexandru Stancoschi, Ciprian Orășanu, Alexandru Maxim, Eduard Sandu, lotul Fabio Botoșani fiind completat de Cosmin Iftodi, Marius Cojocaru, Dan Lungu, Marian Ursachi, Connstantin Guriță, Alexandru Voiniciuc și Cosmin Matei, acesta din urmă fiind și antrenorul secund al echipei.

Pentru noi este o performanță că am reușit să câștigăm pentru al doilea an consecutiv Campionatul județean de Minifotbal. Vreau să felicit jucătorii și nu în ultimul rând toți colaboratorii echipei pentru munca depusă în acești doi ani minunați. Am convingerea și sunt sigur că ne vom număra printre echipele care vor fi prezente la Turneul Final de la Oradea. Avem obligația de a demonstra că cele două titluri consecutive pe plan județean nu sunt deloc întâmplătoare. Sunt ferm convins că vom face o figură frumoasă pe plan național și vom termina Campionatul Regional de la Botoșani în primele patru după care, în perioada rămasă la dispoziție vom pregăti cât mai profesionist participarea noastă la Turneul Final”, a declarat Octavian Faier, managerul general al formației Fabio Botoșani.

La Campionatul Regional de minifotbal, Zona Nord-Est, competiție care va debuta vineri la Baza Sportivă Junior și la care „Monitorul de Botoșani” este partener media, Fabio Botoșani a fost repartizată în grupa B alături de Ajax Galați și Auto Driver Iași, Medisanis Pașcani.

Program meciuri Fabio Botoșani

vineri, 7 iunie 2019

ora 13:00 Fabio Botoșani- Medisanis Pașcani (teren 1)

ora 18:00 Fabio Botoșani- Auto Dreiver Iași (teren 1)

sâmbătă, 8 iunie 2019

ora 11:00 Ajax Galați- Fabio Botoșani (teren 1)

 

+0 -0
se încarcă...