FC Botoşani schimbă regulile pentru spectatori

0
FC Botoşani schimbă regulile pentru spectatori

De câteva zile, la sediul clubului, s-au pus în vânzare abonamentele pentru sezonul competiţional 2019-2020. Până pe 26 iunie, între orele 9:00-17:00, sunt aşteptaţi vechii abonaţi să-şi reînnoiască abonamentele pentru aceleaşi locuri, ulterior abonamentele putând fi achiziţionate şi de pe platforma online www.bilete.ro.

Potrivit reprezentanţilor clubului, preţul abonamentelor a fost calculat în funcţie de preţul biletelor pentru noul sezon competiţional. Astfel la un meci contra unei formaţii ce a evoluat în play-off un bilet va costa 40 de lei la tribună şi 25 de lei la peluză, în restul cazurilor la tribună se poate achiziţiona un tichet de acces cu 20 de lei, iar la peluză în schimbul a 15 lei. „Achiziţionând un abonament la tribună pentru noul sezon, suporterul FC Botoşani va face o economie de 30% din costul total al biletelor de acces, iar în cazul unui abonament la peluză, economia este de 50%”, se arată pe site-ul oficial al clubului.

Posesorii de abonamente vor primi din partea clubului şi un tricou inscripţionat cu însemnele clubului, „tricou care să evidenţieze ataşamentul acestora faţă de formaţia locală”. „În sezonul următor se doreşte ca din încasările de pe urma tichetelor de acces să se acopere costurile de organizare a unei manifestări sportive oficiale, ce cuprind cheltuielile de închiriere şi întreţinere, ambulanţa, stewarzi, ticketing şi alte cheltuieli adiţionale”, mai susţin oficialii clubului, care adaugă că, în noul sezon competiţional, tranzitul între sectoare nu va mai fi posibil datorită noilor reguli de identificare a sectoarelor, astfel, fiecare sector va avea câte o culoare unică ce se va regăsi şi pe biletul de acces.

 

Preţurile abonamentelor

Peluza Nord – 180 lei

Peluza Sud – 180 lei

Tribuna I, sector A şi C – 300 lei

Tribuna I, sector B (acoperit) – 540 lei

Tribuna II, sector A şi C – 300 lei

Tribuna II, sector B – 350 lei

+0 -0

se încarcă...