Academica și Chindia, condamnate de specialiști la retrogradare încă din startul sezonului!

0

Nou-promovatele Academica Clinceni și Chindia Târgoviște sunt în opinia bookmakerilor ca și condamnate la retrogradare, cele două fiind abonate la ultimul loc.
Specialiștii nu le dau prea mute șanse celor două formații de a rezista pe prima scenă fotbalistică a țării previziunile în privința celor două fiind că vor face din nou cale întoarsă la matineu după numai un sezon de prezență în prima ligă!
Fără transferuri spectaculoase în această vară, Academica, a ales să abordeze acest prim sezon din istorie în Liga 1 cu lotul care a dus greul promovării din Liga secundă plus câteva implanturi de la formații care au retrogradat din prima ligă, cum ar fi Calancea de la Călărași sau Matei la Concordia Chiajna, acestora adăugându-li-se jucători de la cluburi mâna a doua din străinătate, gen Danny Esteves de la SC Praiense sau Jakub Vojtus de la GKS Tychy.
De asemenea, bookmakerii nu îi dau șanse prea mari la menținerea în Liga 1 nici echipei lui Viorel Moldovan.

Revenită după aproape două decenii pe prima scenă fotbalistică a țării, Chindia Târgpornește în acest sezon cu un mare handicap, urmând a evolua pe teren străin duelurile considerate pe teren propriu, locul ales de târgovișteni pentru a disputa meciurile de „acasă” fiind stadionul „Ilie Oană” din Ploiești.

Față de Clinceni, echipa lui Moldovan a reușit în această vară niște implanturi interesante, reușind să-i înregimenteze printre alții pe Burlacu și Bic de la Universitatea, Neicuțescu de la Dinamo sau  Voduț de la Beitar Ierusalim.

+0 -0
se încarcă...