CFR Cluj și FCSB, luptă în doi și în acest sezon la titlu în Liga 1!

0

Astăzi se va da starul în ediția 2019-2020 a Ligii 1. La fel ca și ediția trecută de campionat, care a revenit celor de la CFR Cluj, și această edițție se anunță a fi o luptă în doi, pe viață și pe moarte între ardeleni și FCSB pentru titlu.

FCSB are de partea sa avantajul tinereții fiind avantajată de regula U21 care din sezonul 2019-2020 oblligă cluburile de Liga 1 să înceapă din primul minut cu doi jucători under 21. Ori la acest capitol, CFR Cluj este deficitară, neavând soluțiile pe care le au vicecampionii. Pe lângă tinerii transferați în această vară  Gigi Becali a ales să facă experiment și pe banca tehnică și în locul unui antrenor cu „greutate” a ales să meargă pe mâna fostului secund al lui Mihai Teja, Bogdan Andone, tehnician care este la toate capitolele net inferior lui Dan Petrescu!
În schimb, campioana CFR Cluj s-a mișcat destul de bine pe piața transferurilor, Dan Petrescu aducând jucători cu experiență, ultimul tun fiind înregimentarea internaționalului din Mali, Yacouba Sylla, fotbalist care are în CV meciuri în Premier League și Ligue 1.
Cu Dan Petrescu pe bancă, cu un lot omogen, experimentat și cu jucători de calibru, CFR Cluj are de partea sa toate atu-urile pentru a se considera favorită la titlul și pentru a triumfa în Liga 1 și în acest sezon!

Cote la câștigarea Ligii 1
CFR Cluj- cota 2.25
FCSB- cota 2.50
Universitatea Craiova- cota 10.00
Viitorul Constanța- cota 15.00
Dinamo București- cota 25.00
Astra Giurgiu- cota 50.00

+0 -0
se încarcă...