Impresarii lui Onghenda, „mitraliați” de Croitoru: „E penibil ce fac. Să ne respecte!”

0
0

După ce în presa centrală a apărut informația că Hervin Onghenda ar avea o ofertă de 100 mii de euro de la un club Italian de Serie B, Marius Croitoru, antrenorul principal al FC Botoșani a ținut să dezmintă informația.

Tehnicianul a reacționat dur după declarațiile făcute de impresarii lui Hervin Ongenda  și a dat asigurări că francezul nu pleca de la Botoșani decât pe o sumă corectă, afirmând că în opinia sa cotra de piață a lui Onghenda este de două milioane de euro.

„Nu este nimic adevărat deoarece clubul nu a primit nicio ofertă. Iar eu, ca impresarul lui Hervin, să mă laud că am o ofertă de 100.000… sunt penibil. Deja e jenant să ieși în ziar să spui ce ofertă are Hervin, de 100.000 de euro. Să-ți permiți să ieși într-un ziar și să spui că Hervin Ongenda are ofertă de 100.000, ca și cum ar avea de 10 milioane, eu cred că este deranjant și pentru el ca fotbalist. Să țipi în gura mare că ai ofertă de 100.000 de euro, ca și cum ai fi la tarabă. Toți cei din jurul lui ar trebui să respecte mai mult clubul FC Botoșani. El are niște impresari în Italia și Franța care cred că toți sunt deștepți iar noi nu ne pricepem la fotbal. Ei trebuie să aibă mai mult respect față de acest clubul pentru că acest club l-a luat de nicăieri și l-a făcut din nou să spere la un viitorul mult mai bun. Să nu ia clubul la mișto pentru că nu permit. Nici nu discutăm de plecarea lui. Că se laudă ei că au o ofertă de 100.000… e penibil. Avem trei oferte mult mai avantajoase pentru el și pentru club dar nu îl forțăm să plece. Din punctul meu de vedere, cota lui este undeva la 2 milioane de euro”, a tunat  Croitoru

+0 -0

se încarcă...