Fabbrini s-a făcut „câine roșu”: „Dinamo a fost clubul care mi-a plăcut cel mai mult de-a lungul timpului!”

0

Fostul mijlocaș al FC Botoșani, Diego Fabbrini va semna astăzi un contract valabil pe trei sezone cu Dinamo București.

În vârstă de 29 de ani și cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la  un milion de euro a plecat în vară de la gruparea moldaă la CSKA Sofia, club unde însă nu s-a adaptat, revenind astfel în Liga 1.

Fabbrini a efectuat în această dimineeață vizita medicală la IMS și a spus că este fericit că va juca pentru „câinii roșii” în tricul cărora va debuta luni în duelu de pe teren propriu cu FC Hermannstadt.

„Tot ce pot să spun este că sunt foarte fericit că vin în sfârșit aici. Abia aștept să îmbrac tricoul roșu-alb. Am vorbit cu Mattia Montini și mi-a spus că Dinamo nu este într-o situație foarte bună, că este pe ultimul loc în Liga 1, dar împreună cu noii mei coechipieri vom schimba asta și vom încerca să urcăm cât mai rapid în clasament. Dinamo a fost clubul care mi-a plăcut cel mai mult de-a lungul timpului. Apoi, pentru că e unul din cluburile cele mai mari şi mai importante din România. Am plecat de la ŢSKA, din Sofia, şi-mi doream să ajung la un alt club important. Aşa că aceasta a fost cea mai bună soluţie pentru mine şi pentru familia mea. Clar, e într-o situaţie dificilă însă, cred că este timp, din fericire şi avem nevoie doar să câştigăm câteva meciuri şi apoi situaţia se va îndrepta”, a declarat Diego Fabbrini.

Fabbirni a ajuns în Liga 1 la FC Botoșani în toamna anului trecut din postura de jucător liber de contract după ce s-a despărțit de gruparea din Championship, Birmingham. Italianul a plecat la CSKA Soffia din postura de jucător liber de contract și în ciuda ofertei fantastice de 1 milion de euro pe sezon, nu a reușit să se impună, având probleme mari de adaptare în Bulgaria împreună cu familia sa.

„A fost o experienţă bună, la o echipă importantă. M-am înţeles bine cu coechipierii, nu am avut probleme. A fost, să spun aşa, mai mult o problemă personală motivul pentru care am decis să revin în România. Eu ca individ mă gândesc la confort. Atât al meu, cât şi al familiei mele. Nu am avut probleme de adaptare. Pur şi simplu nu am fost fericit 100%. Le mulţumesc pentru că mulţi mi-au trimis mesaje. Sunt pur şi simplu fericit că mă aflu aici şi am să încerc să fac totul pentru a câştiga cât mai multe partide”, a mai spus Diego Fabbrini.

La Botoșani în sezonul trecut, Fabbrini a bifat 30 de meciuri marcând cinci goluri și trecându-și în cotn 4 assist-uri.  Mijlocașul italiaan a fost curtat și în vară de Dinamo în mandatul lui Mircea Rednic însă a ales la vremea respectivă drumul Bulgariei.

+0 -0
se încarcă...