Spectacol total în ultimele trei meciuri din play-off-ul Champions League!

0

Dacă în primele tri partide programate în manșa tur a Champions League nu s-au marcat decât două goluri în schimb ultimele trei dueluri programate în această fază a competiției au fost extrem de spectaculoase marcându-se în total 10 goluri.

Cea mai clară victorie a fost obținută de cei de la Olympiakos pe teren propriu în duelul cu Krasnodar, scor 4-0 (1-0). După o primă jumătate de oră de joc echilibrată, grecii au deschis scorul prin Guerrero, reușita acestuia stabilind și scorul primui mitan. În ultimele 12 minute ale partidei,  Olympiakos s-a dezlănțuit reușind să puncteze de trei ori în poarta rușilor.

Randjelovic cu o dublă semnată în minutele 78 și 86 și Podence (min.89) au semnat victoria grecilor și în poporție de 99.99% calificarea în faza grupelor Champions League.

Cu șanse mari de a fi în grupe se află și Dinamo după rezultatul de la Zagreb cu Rosenborg. Croații s-au impus cu 2-0, rezultat stabilit după numai 28 de minute de joc și pleacă cu prima șansă la calificare în returul din Norvegia de săptămâna viitoare.  Cel mai echilibrat duel a fost cel dintre Young Boys și Steaua Roșie Belgrad, duel încheiat cu scorul de 2-2.

Manșa retur a celor șase dueluri din play-off-ul Champions League este programată pentru 27/28 august. Echipele care vor câștiga aceste play-off-uri vor fi în urnele grupelor Champions League în timp ce învinsele vor continua aventura europeană în Europa League.

Rezultatele turului play-off Champions League

APOEL – Ajax 0-0

CFR Cluj – Slavia Praga 0-1

LASK – Club Brugge 0-1

Olympiakos Piraeus – Krasnodar 4-0

Dinamo Zagreb – Rosenborg 2-0

Young Boys- Steaua Roșie Belgrad 2-2

+0 -0
se încarcă...