Handbalist sârb transferat de CSM Botoșani!

0
Handbalist sârb transferat de CSM Botoșani!

CSM Botoșani continuă să se întărească în vederea noului seozn competițional în care va lua startul în eșalonul al doilea valoric al handbalului masculin românesc.

Formația botoșăneană a ajuns la un acord sârbul Radisav Koki, jucător care evoluează ca extremă dreapta. În vârstă de 25 de ani, handbalistul sârb a făcut deja joncțiunea cu lotul CSM Botoșani efectuând deja primul antrenament sub comanda lui Radu Roșu.

Handbalistul sârb a evoluat până anul trecut doar la cluburi din țara sa natală, el având în CV și o participare cu sârbii la Campionatul European Universitar din Portugalia. La acest turneu, Koki a fost remarcat de cei de la CSU Suceava, formație la care a ajuns în vara anului trecut. La doar un an însă după ce a ajuns la echipa din județul vecin, Koki a ales să părăsească echipa având în vedere că aceasta a retrogradat din prima ligă Deși a fost curtat de formații din prima ligă a țării, Koki a ales să vină la Botoșani fiind atras de proiectul de aici, cei care conduc destinele echipei având ca obiectiv promovarea în prima ligă.

+0 -0

se încarcă...