Handbalist sârb transferat de CSM Botoșani!

0

CSM Botoșani continuă să se întărească în vederea noului seozn competițional în care va lua startul în eșalonul al doilea valoric al handbalului masculin românesc.

Formația botoșăneană a ajuns la un acord sârbul Radisav Koki, jucător care evoluează ca extremă dreapta. În vârstă de 25 de ani, handbalistul sârb a făcut deja joncțiunea cu lotul CSM Botoșani efectuând deja primul antrenament sub comanda lui Radu Roșu.

Handbalistul sârb a evoluat până anul trecut doar la cluburi din țara sa natală, el având în CV și o participare cu sârbii la Campionatul European Universitar din Portugalia. La acest turneu, Koki a fost remarcat de cei de la CSU Suceava, formație la care a ajuns în vara anului trecut. La doar un an însă după ce a ajuns la echipa din județul vecin, Koki a ales să părăsească echipa având în vedere că aceasta a retrogradat din prima ligă Deși a fost curtat de formații din prima ligă a țării, Koki a ales să vină la Botoșani fiind atras de proiectul de aici, cei care conduc destinele echipei având ca obiectiv promovarea în prima ligă.

Deja ai votat!
se încarcă...