Poli Iași se mută la Botoșani pentru patru meciuri »» FC Botoșani, oaspete în derby-ul Moldovei din ultima etapă a turului!

0

Politehnica Iași va evolua în următoarele patru partide din Liga 1 considerate pe teren propriu pe terenul rivalei din Moldova, FC Botoșani.

Cu toate că la un moment dat era ca sigură varianta Vaslui după ce anterior abandonaseră pista Piatra Neamț, în cele din urmă ieșenii s-au reorintat spre Botoșani pentru că arena din Nordul Moldovei îndeplinește toate condițiile cerute pentru a găzdui partide de Liga 1, în timp ce stadioanele din Vaslui și Piatra Neamț necesită investiții mari într-un timp redus.

După ce ieșenii au depus la primărea Botoșani o adresă în acest sens, astăzi primarul municipiului Botoșani, Cătălin Mugurel Flutur a dat OK-ul în acest sens astfel că Iașul va susține următoarele patru meciuri considerate pe teren propriu pe arena FC Botoșani.

Interesant este că un meci din această serie este chiar cel cu rivala pentru supremația Moldovei, FC Botoșani, astfel că elevii lui Marius Croitoru vor fi musafiri în propria casă!

Cele patru jocuri pe care Iașul le va disputa din postura de gazdă la Botoșani sunt Hermannstadt, Sepsi, FC Botoşani şi CFR Cluj, în această perioadă suprafaţa de joc din Copou urmând să fie înlocuită cu un gazon nou.

La duelul cu Hermannstadt care este programat duminică, 15 septembrie de la ora 18:00 în runda a IX-a a Ligii 1.  
+0 -0
se încarcă...