Dinamo dă semne de revenire înaintea duelului cu FC Botoșani!

0

Dinamo București, viitoarea adversară a FC Botoșani în Liga 1, a câștigat cu 1-0 (0-0) duelul pe care l-a susținut în epilogul rundei a VIII-a a Ligii 1.

„Câinii” s-au impus la Sepsi grație reușitelor semnate de  Daniel Popa, intrat după pauză, care a marcat după o execuție superbă, în stil de atacant pur-sânge, din minutul 83.

Pentru Dinamo aceasta a fost prima victorie în deplasare după cinci eșecuri consecutive. De partea cealaltă Sepsi rămâne fără victorie pe teren propriu în 2019 și suferă totodată și prima înfrângere din acest sezon competițional, formația foștilor jucători ai FC Botoșani, Istvan Fiulop, Gabriel Vașvari și Răzvan Tincu, totți titulari în duelul cu „câinii”, fiind „campioana” remizelor acestui sezon, având numai puțin de 6 egaluri.

După acest succes Dinamo a egalat Sepsi la puncte, ambele formații având câte 9 puncte în clasament, formația din Sf. Gheorghe având însă un golaveraj superior care o situează astfel pe locul 8, față de locul 9 ocupat de „câini”.

Etapa următoare „alb-roșii” vor primi pe „Național Arena” vizita FC Botoșani într-un meci care va avea loc sâmbătă, 14 septembrie de la ora 21.00, duelul urmând a fi transmis în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look.

+0 -0
se încarcă...