Încă două transferuri bifate de FC Botoșani!

0

După ce a reușit să-l repatrieze pe Mihai Roman, FC Botoșani a mai bifat încă două transferuri.

Este vorba de argentinianul de 22 de ani Juan Bautista Cascini și de Hamidou Keyta, atacantul din Mali având și cetățenie franceză. Acesta din urmă, în vârstă de 24 de ani a evoluat sezonul trecut la Dunărea Călărași, echipă de la care s-a transferat la Viitorul, unde însă nu a convins fiind pus pe liber de Gică Hagi după numai o lună și jumătate.

În privința argentinianului Juan Bautista Cascini, acesta a fost dorit de Marius Croitoru încă de la începutul sezonului însă transferul s-a putut realiza abia acum, fotbalistul primind acceptul celor de la Estudiantes să părăsească clubul. În vârstă de 22 de ani, Juan Bautista Cascini va fi la a doua aventură în Europa după cea din Cipru unde a evoluat pentru APOEL Nicosia.

Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.de, cota de piață a a lui Bautista, care evoluează ca mijlocaș central, este de 500 mii de euro în timp ce a lui Keyta este de 200 mii de euro.

Cei doi fotbaliști transferați de FC Botoșani vor debuta în tricolul grupării locale în amicalul de sâmbătă de pe „Municipal” cu moldovenii de la FC Sf. Ggheorghe Suruceni, duel care va avea loc de la ora 11:00.

+0 -0
se încarcă...