România continuă chinul cu selecționerul Contra la timonă!

0
BOLOGNA, ITALY - June 27: George Puscas of Romania celebrates after scoring his side's second goal during the 2019 UEFA U21 Championships semi-final match between Germany and Romania at Renato Dall'Ara on June 27, 2019, in Bologna, Italy. (Photo by Stephen McCarthy - UEFA/UEFA via Sportsfile)

„Tricolorii” s-au impus în urmă cu puțin timp pe „Ilie Oană” din Ploiești cu scorul de 1-0 (0-0) în fața selecționatei Malta, într-un meci care a contat pentru etapa a VI-a a Grupei F din cadrul preliminariilor EURO 2020.
După o primă repriză terminată cu scor alb, George Pușcaș a deschis scorul la două minute după reluarea partidei punctând cu capul după un corner bătut excelent de Ianis Hagi. Reușita atacantului care evoluează în Liga a doua din Anglia, Reading, avea să fie singura a unui meci în care jocul prestat de „tricolori” a dezamăgit, naționala continuând seria prestațiilor modeste sub comanda lui Cosmin Contra.
De remarcat ar fi faptul că botoșănenii Mihai Bordeianu și Florin Andone au fost titulari în duelul cu Malta, fostul mijlocaș al FC Botoșani, Bordeianu făcându-și debutul sub „tricolor”.

Deja ai votat!