spot_img
joi, aprilie 25, 2024
AcasăSportBotoșăneanul Mihai Bordeianu, un câștig pentru naționala României!

Botoșăneanul Mihai Bordeianu, un câștig pentru naționala României!

Fostul mijlocaș al FC Botoșani, Mihai Bordeianu, a debutat sub „tricolor” în duelul dintre România și Malta jucat pe „Ilie Oană” din Ploiești în runda a VI-a a preliminariilor Campionatului European de anul viitor, eveniment la care țara noastră va fi una dintre gazde.

Fotbalistul de 27 de ani născut la Flămânzi a impresionat la debutul în naționala României fiind unul dintre puținele câștiguri ale „tricolorilor” în duelul cu maltezii în fața cărora nu au reușit decât un 1-0, golul fiind semnat de George Pușcaș în minutul 47.

Mihai Bordeianu a fost unul dintre jucătorii care l-au mulțumit pe Cosmin Contra după meciul cu Malta. „Am câștigat doi jucători. Pe Bordeianu și pe Rus. Sunt mulțumit de ei. După Spania am spus că avem 4 finale. Am câștigat-o pe prima”, a declarat Cosmin Contra, selecționerul reprezentativei României după duelul cu Malta.

La debutul sub tricolor, mijlocașul campioanei CFR Cluj a făcut un meci bun, sigur, a fost activ, nu s-a complicat și a jucat exact, nu a făcut erori, a avut câteva centrări excelente pentru atacanții naționalei, confirmând astfel și  parcursul ascendent din ultimul timp de la campioană, unde a devenit un jucător indispensabil lui Dan Petrescu.

„E bine că am câștigat chiar dacă a fost mai greu decât se preconiza. Să joci pentru țara ta e un sentiment aparte și sunt fericit că am debutat. M-am simțit foarte bine și nu am avut nicio emoție. Aștept cu nerăbdare și următoarele acțiuni ale lotului național și totdată și următoarele convocări. Sunt încrezător în șansele de calificare pe care le avem. Cu o mobilizare foarte bună putem învinge și Suedia și Norvgia și ne putem califica la EURO 2020”, a declarat Mihai Bordeianu.

Dacă România s-a chinut cu Malta în etapa a VI-a n schimb, Spania și-a continua marșul triumfal în grupă, fosta campioană mondială și europeană bifând o nouă victorie în grupă cu Feroe, scor 4-0, în timp ce Suedia a terminat nedecis pe teren propriu, scor 1-1 duelul cu Norvegia, rezultat care avantajează clar naționala noastră.

În urma rezultatelor consemnate, „tricolorii” sunt pe locul 3 cu 10 puncte, la un punct de locul 2 ocupat de Suedia și 8 puncte de liderul Spania. În următoarele meciuri „tricolorii” întâlnesc Feroe în deplasare, Norvegia și Suedia acasă și Spania din nou în deplasare.

Deja ai votat!
Botoșani
nori împrăștiați
5.8 ° C
10.6 °
5.6 °
95 %
1.1kmh
35 %
joi
18 °
vin
11 °
sâm
18 °
Dum
20 °
lun
20 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

  Visul american poate fi trăit oriunde. Chiar dacă e mai mic şi mai gârbovit.

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Nu bârfesc, nu-s cârcotaș Dar vă spun, cunosc un domn De aicea din oraș Care-i treaz numai ... în somn ! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...