Punctul cu Dinamo, plătit scump de FC Botoșani!

0

Punctul pe care FC Botoșani l-a obținut în runda a IX-a pe „Național Arena” cu Dinamo, scor 1-1, în urma unui arbitraj scandalos al bucureșteanului George Rădulescu, a ajutat gruparea pregătită de Marius Croitoru să rămână pe loc de play-off în Liga 1.

Cu 12 puncte, FC Botoșani va aborda de pe locul 6 duelul de duminică de pe „Municipal” de la ora 17:30 cu Chindia Târgoviște, formație care se află pe locul 13 cu 6 puncte.

Pe lângă faptul că a privat FC Botoșani de trei penalty-uri clare în duelul cu „alb-roșii” și i-a iertat pe aceștia de eliminarea lui Neicuțescu în minutul 1, centralul George Rădulescu a decimat FC Botoșani pentru meciul cu Chindia Târgoviște. Bucureșteanul i-a avetizat cu cartonașe gallbene pe Johny Rodriguez și Eriko Papa, cei doi urmând a fi supendați pentru meciul cu Târgoviște având în vedere că au ajuns fiecare la patru avertismente în acest sezon.

Cei doi mijlocași sunt jucători cheie în angrenajul echipei, fiind titulari de drept la FC Botoșani, iar absența lor îi va da mari bătăi de cap lui Marius Croitoru, tehnicianul urmând a fi nevoit să improvizeze pentru a le suplini absența.

Sunt șanse mari ca Lionel Pierce să evolueze ca titular dar să asistăm și la debutul ultimului argentinian transsferat de FC Botoșani, Juan Bautista Cascini.

+0 -0
se încarcă...