spot_img
sâmbătă, mai 4, 2024
AcasăSportFC Botoșani sare în ajutorul CFR Cluj dar e blocată de FRF!

FC Botoșani sare în ajutorul CFR Cluj dar e blocată de FRF!

La solicitarea campioanei României, CFR Cluj, FC Botoșani și-a dat acceptul pentru ca duelul din 16-imile Cupei României de miercuri 25 septembrie de la ora 21:30 de pe „Municipal” să fie amânat și să se joace la începutul lui octombrie când întrecerea internă va fi întreruptă ca urmare a acțiunilor loturilor naționale.

Cu amânarea partidei nu a fost însă de acord Federația Română de Fotbal (FRF) care a decis ca partida să se dispute conform prograamării inițiale, lucru ce a stârnit mania „Bursucului!”.

Dan Petrescu a atacat conducerea FRF care nu ține cont de solicitările singurei echipe calificate într-o cupă europeană.

„Ce să mai zic? Federația a refuzat. Astea sunt ajutoarele pe care le primesc echipele din România. Echipele din Serbia, Kazahstan sau Olanda au primit tot ce au cerut, de fiecare dată. Noi până acum nu am primit nimic. Ne vedem de treabă, urmează șase meciuri în 20 de zile și o să încercăm să câștigăm cât mai multe. Consider totuși că meritam mai mult respect!”, a declarat Dan Petrescu, antrenorul principal al CFR Cluj.

Cătălin Anton, președintele FC Botoșani a declarat că gruparea locală a răspuns pozitiv solicitării campioanei dar cum FRF a decis ca partida să nu se amâne, trupa lui Marius Croitoru se va conforma și va încerca o calificare în fazele superioare ale ediției 2019-2020 a Cupei României.

Duelul din 16-imile de finală ale Cupei României dintre FC Botoșani și CFR Cluj va avea loc miercuri de la ora 21:30 pe stadionul „Municipal”.

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
13.9 ° C
17.6 °
13.9 °
46 %
2.3kmh
5 %
sâm
13 °
Dum
21 °
lun
25 °
mar
24 °
mie
13 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Liberalii au venit cu mesaje tematice pe tricouri, deci teoretic știu cum stă treaba. Mai trebuie să le spună și lui Iohannis, Ciucă.

EDITORIAL

A trecut și ziua de 1 Mai, cunoscută în trecutul din ce în ce mai îndepărtat drept și „Paștele comunist”. O zi destul de...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...