Cornel Șfaițer a venit cu noroc la Sf. Gheorghe »» Sepsi câștigă acasă primul meci după nouă luni!

0

Numit recent manager general la Sepsi OSK Sf. Gheorghe, Cornel Șfaițer a asistat din tribune la succesul pe care noua sa formația l-a obținut la Sf. Gheeoghe la scor de neprezentare, 3-0 în fața celor de la FC Hermannstadt, meciul contând pentru runda a X-a a Ligii 1.

După ce runda trecută au remizat pe „Ilie Oană”, scor 0-0 cu Chindia, Sepsi a reușit să se descătușeze în fața celor de la FC Hermannstadt, obținând prima victorie pe teeren propriu în acest an, spre satisfacția fostului președinte al FC Botoșani.

„A fost de departe cel mai bun meci făcut de echipă. Eram sigur de victorie pentru că i-am văzut pe băieți foarte bine montați. Era presiune pentru că nu s-a mai câștigat acasă din decembrie anul trecut de la victoria cu Chiajna, scor 3-0, de pe 21 decembrie. Băieții s-au descătușat și mă bucur că au spart gheața. Acum urmează trei partide consecutive în deplasare, una în Cupa României la Timișoara cu Ripensia și două la Botoșani cu Poli Iași și FC Botoșani din care trebuie să obținem maximum”, a declarat Cornel Șfaițer, managerul general al formației Sepsi OSK Sf. Gheorghe.

Deja ai votat!
se încarcă...