Jucătorii FC Botoșani promit victoria cu Chindia! (Video)

0

Prezenți la conferința de presă premergătoare confruntării cu Chindia, Andrei Chindriș și Eduard Pap s-au arătat optimiști în privința șanselor grupării locale de a obține cele trei puncte și de a une astfel punct seriei de șase jocuri consecutive fără victorie în Liga 1.

„Avem nevoie să strângem cât mai multe puncte. Știm situația din clasament și trebuie să strângem cât mai multe puncte. Fiecare meci are dificultățile lui”, a declarat fundașul central al FC Botoșani, Andrei Chindriș.

 

La rândul său, golakeeperul Eduard Pap a declarat că din punctul său de vedere FC Botoșani este favorită certă la victorie în acest meci.

„Clar că suntem favoriți. Dacă luăm valoarea loturilor, suntem net superiori față de ei. În teren trebuie să intrăm din minutul 1 cu inima și montați pentru a câștiga. Niciun meci nu este ușor dar noi intrăm pentru a câștiga meciul. La fiecare meci am intrat așa. Nu am intrat la egal. Din păcate, nu tot timpul reușim. Ne dorim ca în următoarele meciuri să strângem cât mai multe meciuri”, a conchis Eduard Pap.

Deja ai votat!
se încarcă...