Croitoru neagă criza de la FC Botoșani: „ Suntem învinși doar de campioană!” (Video)

0

Cu toate că echipa sa nu a mai câștiigat în Liga 1 de șșase meciuri, mai exact de la duelul de la Pitești cu FCSB, scor 2-1, meci care a avut loc în runda a III-a a campionatului, Marius Croitoru susține că FC Botoșani nu este în criză și că este în grafic.

„Suntem o echipă care jucăm fotbal, care încercăm să producem fotbal, să producem rezultate. Suntem învinși doar de campioană. Rezultatele pozitive sunt împotriva unor echipe foarte bune. Singurul pas greșit este cu Clinceni, nu aveam voie să fim egalați de la 2-0. Egalurile sunt împotriva unor echipe foarte bune, care au jucat în play-off”, a declarat Marius Croitoru.

Tehnicianul a recunsocut însă că se așteaptă la un duel greu pe „Municipal” cu Chindia Târgoviște, o formație care deși este nou-promovată este peste cealaltă echiă cu care a venit din Liga a II-a, Academica Clinceni, formație cu care FC Botoșani a temrinat nedecis, scor 2-2.

Chiar dacă Chindia Târgoviște este pe locul 13 cu doar 6 puncte, Croitoru este convins că meciul nu va fi ușor pentru roș-alb-albaștrii și că echipa antrenată de Viorel Moldovan joacă un fotbal ofensiv.

„Mi-aș dori din tot sufletul să câștigăm. Până acum, am jucat bine, n-am pierdut dar nici nu am câștigat. Cu Chindia va fi un meci foarte dificil, este o echipă bună, o echipă care joacă de câțiva ani împreună. Este o echipă care joacă mult mai ofensiv decât Clinceni, au mulți jucători în jumătatea adversă, pun presiune”, a adăugat Marius Croitoru.

Partida FC Botoșani- Chindia Târgoviște va începe la ora 17:30 și va fi arbitrată de o brigadă care îl va avea la centru pe Marius Avram Duelul  va fi în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look.

Deja ai votat!