„Comisarul” Moldovan, surprins de lejeritatea cu care a câștigat la Botoșani! (Video)

Viorel Moldovan, antrenorul principal al formației Chindia Târgoviște a afirmat că nu se aștepta la un success atât de lejer pe „Municipal” cu FC Botoșani.

„Știam că ne așteaptă un joc extrem de complicat și dificil aici la Botoșani, împotriva unei echipe care era în căutare de puncte, o echipă care a debutat foarte bine în acest sezon, care propune un joc foarte ofensiv. Am reușit să contracarăm acest joc, să ne apărăm foarte bine și să speculăm erorile adversarului, să facem 2-0 înainte de pauză. Le-am spus la pauză că trebuie să gestionăm inteligent debutul reprizei a doua pentru că e foarte important să nu primești gol în primele 15 minute. Timpul trecea în favoarea noastră. Botoșaniul nu a reușit să-și creeze prea multe situații pentru că ne-am apărat excelent. Am mai punctat o dată pe contraatac. Puteam să ne mărim avantajul. Oricum este o victorie meritată, o victorie de care aveam nevoie. Sunt trei puncte importante. Mă mulțumeam și cu 1-0 dar mă satisface enorm acest rezultat de 3-0”, a declarat Viorel Moldovan, antrenorul formației Chindia Târgoviște.

În urrma victoriei de pe „Municipal” la scor de neprezentare, Chindia s-a apropiat la doar trei puncte de FC Botoșani în clasament.

Deja ai votat!