Croitoru a luat decizia după 0-3 cu Chindia! (Video)

Seria de șapte meciuri consecutive fără victorie a FC Botoșani în Liga 1 a făcut ca gruparea locală să părăsească pentru prima dată în acest sezon locurile de play-off din Liga 1.

Cu 12 puncte, FC Botoșani se află pe locul 8 și doar o minune ar face ca echipa pregătită de Marius Croitoru să termine turul acestui sezon regular pe loc de play-off.

Dacă înaintea duelului cu Chindia nega criza de rezultate afirmând că, cu excepiția remizei 2-2 de pe „Municipal” cu Academica Clinceni, echipa sa a obținut rezultatele scontate, după eșecul la scor de neprezentare de pe teren propriu în fața celelalte nou-promovate, Chindia Târgoviște, Marius Croitoru și-a asumat întreaga responsabilitate pentru eșecul în fața Chindiei Târgoviște.

„Pentru mine este un rezultat rușinos. Înfrângerea este 100%  a mea. Îmi asum. Sunt antrenor, cu bine și cu rele. Da, nu am câștigat de șapte etape, dar în 10 meciuri am două înfrângeri. Cu Chindia nu am arătat așa cum mi-am dorit. Chindia a fost în prima repriză mult mai bună ca noi. Chiar dacă golurile au venit pe niște greșeli personale. Vina este a mea. Mi-a lipsit axul central și exact pe acolo s-au luat golurile. Nu este o scuză. George Miron a avut dureri și nu l-am putut folosi. Îmi asum, a fost alegerea mea să avem doar 3 fundași, dar regret. Sunt tânăr, nu le știu pe toate”, a declarat Marius Croitoru, antrenorul principal al FC Botoșani.

Întrebat la confeirnța de presă de după duelul cu Chindia dacă se teme că ar putea fi demis, Croitoru a spus că nu se pune problema de așa ceva fiind convins că va reuși să pună punct acestei serii de meciuri consecutive fără victorie chiar în runda viitoare cu FC Hermannstadt.

„Nu mi-e frică de demitere, de ce mi-ar fi frică? Când mi-am ales această meserie, normal că îți asumi lucrurile bune și cele mai puțin bune. Nu cred că se pune problema. Eu știu ce discuții am avut cu patronatul. În viață se pot întâmpla multe. Nu ai de unde să știi ce se poate întâmpla”, a conchis Croitoru.

Pentru FC Botoșani urmează miercuri un duel în 16-imile de finală ale Cupei României cu CFR Cluj după care deplasarea la Tg. Mureș pentru partida din runda a XI-a a Ligii 1 cu FC Hermannstadt, meciul urmând a avea loc sâmbătă de la ora 14:30.

Deja ai votat!