Astăzi, ora 14:30 » FC Hermannstadt – FC Botoșani

Andrei Patache in meciul de fotbal dintre FC Botosani si AFC Hermannstadt, din etapa a V-a a play-out-ului Ligii 1 Betano, disputat pe stadionul Municipal din Botosani, sambata, 13 aprilie 2019.© FOTO:Ionut Tabultoc / Sport Pictures

Astăzi de la ora 14:30 la Tg. Mureș va avea loc duelul dintre FC Hermannstadt și FC Botoșani, meci contând pentru etapa a XI-a a Ligii 1.

Duelul se anunță a fi unul de interesant având în vedere faptul că tehnicianul sibienilor, Costel Enache, a pregătit în trecutul apropiat FC Botoșani, formație antrenată în prezent de Marius Croitoru, care în mandatul lui Enache îndeplinea funcția de director sportiv la FC Botoșani.

FC  Hermannstadt se află pe locul 10 cu 10 puncte în timp ce moldovenii au după zece runde 12 puncte, clasare care îi situează la startul etapei pe locul 8. Echipa lui Croitoru vine după o serie de șapte jocuri consecutive în Liiga 1 în care nu a cunoscut gustul victoriei, lucru care a afectat moralul echipei.

În schimb, în cele patru directe care au avut loc între cele două formații în Liga 1, FC Botoșani a câștigat trei dueluri în timp ce Hermannstadt s-a impus o singură dată.

Deja ai votat!