Oficialii CSM Botoșani au dezvăluit obiectivele echipei înaintea debutului în divizia A la handbal masculin! (Video)

0
dav

CSM Botoșani va întâlni duminică, de la ora 12.00, la Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă”, formația CSU Galați. Înaintea debutului în noul sezon al diviziei A la handbal masculine.

Cătălin Stoleru, președintele CSM Botoșani, a declarat că obiectivul echipei pentru noul sezon competițional este clasarea pe unul din primele trei locuri în seria A și calificarea la turneul semifinal.

Președintele CSM Botoșani crede că principala rivală la câștigarea campionatului este CSU Suceava, dar nu neglijează nici CSU Galați, echipă pe care botoșănenii o vor întâlni duminică de la ora 12:00 la „Polivalentă!”.

„Ne pregătim de două luni pentru acest meci și așteptăm suporterii pentru a dovedi că handbalul este pe un drum bun. Nevoia de susținere este foarte mare. Obiectivul este clasarea pe unul din primele trei locuri în grupă și turul doi în Cupa României. După ultimele achiziții, ne dorim locul doi. Favorită la primul loc este Suceava. Mai este și Galați care anul trecut a mers la turneul semifinal. După meciul cu Steaua, am simțit că toată lumea ne susține, Consiliul Local, Consiliul Județean, parteneri local. Cred că handbalul va avea o tradiție în Botoșani mai ales că avem această Sală Polivalentă. Cred că e cea mai frumoasă sală din Moldova”, a declarat Cătălin Stoleru, președintele CSM Botoșani.

În prima etapă, CSM Botoșani a stat. CSU Galați, adversara botoșănenilor din meciul de duminică, a învins pe teren propriu, cu scorul de 61-19, pe CSU Târgoviște.

Intrarea spectatorilor la partida de handbal masculin dintre CSM Botoșani și CSU Galați este liberă.

 

 

Deja ai votat!