Optimismul, cuvântul de ordine la CSM Botoșani înaintea duelului cu CSU Galați: „Nu ne temem de Galați!” (Video)

0
dav

Tehnicianul CSM Botoșani și jucătorii echipei sunt optimiști înaintea debutului echipei în în noul sezon al diviziei A la handbal masculin.

Radu Roșu, antrenorul CSM Botoșani a declarat că obiectivul pentru noul sezon este clasarea pe locurile 1-3 dar cu lotul pe care îl are, se poate lupta pentru prima poziție. Tehnicianul CSM Botoșani nu s-a speriat de forța celor de la CSU Galați care în prima etapă, în care gruparea locală a stat, a spulberat CSU Târgoviște, afirmând că rezultatul nu este unul relevant pentru el.

„Eu nu am emoțiile pe care le au ceilalți cu toate că eu ar trebui să am cele mai mari emoții. Nu simt așa tare presiunea pentru că știu ce lot am, ce băieți am, între tinere speranțe și jucători care și-au făcut oasele în bătălii. Cred că pot să ating fiecare obiectiv propus. Am avut toate condițiile, avem cu ce, avem cu cine. Nu are rost să ne temem. Sper să avem și galerie, să avem botoșănenii de partea noastră. Cei care vor veni prima dată la sală, o să se îndrăgostească de ceea ce o să se întâmple, În momentul acesta nu mai am nevoie de jucători, mă bucur de ceea ce am, sunt mulțumit de ei. Nu știu ei cât sunt de mulțumiți de mine. Nu mă tem de Galați. Cu lotul pe care îl am, nu ar fi o surpriză dacă vom câștiga seria. Obiectivul e locurile 1-3 dar e posibil orice”, a declarat Radu Roșu.

La rândul lor jucătorii Cosmin Bidașcă și Silvian Stoian s-au arătat încrezători într-un debut cu dreptul în noul sezon competițional și au făcut apel la publicul botoșănen  să fie în număr cât mai mare la „Polivalentă” pentru că echipa va avea o altă forță și se va exprima mult mai bine.

Pentru ca jucătorii să fie 100% capacitați la importanța duelului de mâine, conducerea CSM Botoșani a luat decizia de a-i băga pe aceștia în cantonament centralizat la Agafton.

Intrarea spectatorilor la partida de handbal masculin dintre CSM Botoșani și CSU Galați de mâine de la ora 12:00 va fi liberă.

 

 

 

Deja ai votat!
se încarcă...