Croitoru nemulțumit de joc dar mulțumit de rezultat: „Nu e ceea ce vreau eu, dar ne-am atins obiectivul!”

0

FC Botoșani a reușit să pună capăt seriei de șapte partide consecutive în Liga 1 fără victorie. Trupa pregătită de Marius Croitoru a tranșat la limită, scor 1-0 (0-0) duelul pe care l-a susținut în runda a XI-a a Ligii 1 la Tg. Mureș cu formația FC Hermannstadt.

Unicul gol al unei partide modeste de ambele părți fără multe ocazii la cele două porți, a fost marcat de mijlocașul Enriko Papa. La două minute de la reluarea primului mitan care s-a încheiat cu scor alb, Papa a reluat spectaculos cu capul pe spate o minge trimisă de Hervin Onghenda din lovitură liberă, reușita mijlocașului albanez având să decidă și soarta celor trei puncte puse în joc.

„Nu e ceea ce vreau eu, dar ne-am atins obiectivul. Este un meci care dacă te uitai la el, puteai să spui că se joacă 3 zile şi nu se marchează. Am pierdut foarte multe puncte jucând frumos, astăzi am câştigat trei puncte jucând pragmatic, ca să nu spun altfel. În toate egalurile pe care le-am făcut echipa a jucat nu bine, ci foarte bine, dar din păcate, n-am reuşit să adunăm prea multe puncte”, a declarat Marius Croitoru, antrenorul principal al FC Botoșani la finalul partidei.

În urma victoriei de la Tg. Mureș cu FC Hermannstadt, FC Botoșani a acumulat 15 puncte și a profitat de înfrângerea pe care Astra asuferit-o în fața nou-promovatei Chindia Târgoviște, urcând pe locul 6, loc de play-off în Liga 1.

 

+0 -0
se încarcă...