Costel Enache a demisionat după înfrângerea cu FC Botoșani!

0

Eșecul suferit în fața FC Botoșani, nu a fost deloc tolerat de tehnicianul sibienilor. Enache a anunțat la finalul partidei pierdute contra FC Botoșani că renunță la funcția de principal al formației sibiene, anunţând că duelul cu gruparea locală a fost ultimul pentru el ca antrenor al formației din Sibiu.

„Când echipa joacă aşa, răspunderea e în totalitate a mea. Am spus şi am discutat în club şi în cadrul grupului, dacă eu sunt cel responsabil, atunci am să plătesc eu. Cred că voi găsi înţelegere, din punctul meu de vedere e ultimul meu joc la Hermannstadt. O continuitate într-un joc anost şi fără orizont. Când toată echipa se comportă aşa e clar că răspunderea e mai mult la mine, decât în alte părţi”, a declarat Costel Enache la finalul confruntării cu FC Botoşani.

Iuliu Mureşan, preşedintele clubului FC Hermannstadt, a anunţat că a încercat să-l întoarcă din drum pe Enache dar acesta a rămas ferm pe poziție.

„A anunţat că dacă nu o să câştige, o să-şi dea demisia. Eu am crezut că face această chestie ca să-i motiveze pe jucători. Nu am jucat prea bine, dar nu i-am cerut demisia. Am încercat acum, după meci, însă nu am putut să-l întorc din drum. Foarte multe piste nu sunt… Cel puţin nu sunt mulţi antrenori mai buni decât Costel Enache. Am şi dat două-trei telefoane. Pe listă sunt antrenori care sunt liberi, sunt şi antrenori străini”, a declarat Iuliu Mureşan, preedintele FC Hermannstadt.

+0 -0
se încarcă...