Iftime visează din nou la play-off și vrea 6 puncte cu Sepsi și Poli Iași!

0

Calificarea în opitmile Cupei României și victoria cu Hermannstadt care a pus capăt seriei de șapte meciuri consecutive în Liga 1 fără victorie i-au readus optimismul lui Valeriu Iftime.

Finanțatorul FC Botoșani a declarat că vrea șase puncte din următoarele două meciuri din Liga 1 pe care FC Botoșani le va disuta cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe și Poli Iași pe „Municipal”.

„A fost o săptămână perfectă și le mulțumesc băieților pentru că au fost formidabili. Am avut și un pic de noroc. Nu ne-au presat ăia, nu au avut ocazii mai mari ca noi. S-a văzut și un pic de oboseală la Rodriguez, Papa și ceilalți care au jucat în cupă. Am jucat cu doi fundași centrali de 20 de ani. Bravo lui Marius Croitoru, știe să joace fotbal. Mi-a spus înaintea meciului că nu pierde la Hermannstadt pentru că știu ce joacă. Ne așteptăm să-i batem pe Sepsi și apoi pe Iași. Eu zic că putem face șase puncte, sunt două meciuri acasă. Nu poate fi Sepsi mai bună decât noi”, a declarat Valeriu Iftime, finanțatorul FC Botoșani.

+0 -0
se încarcă...