„Regele” Hagi l-a pus la respect pe „Bursuc!”

0
„Regele” Hagi l-a pus la respect pe „Bursuc!”

Viitorul Constanța s-a impus clar cu 3-1 în fața campioanei CFR Cluj într-un meci contând pentru runda a XII-a a Ligii 1. Gică Hagi i-a dat astfel o lecție colegului său din „Generația de Aur”, Dan Petrescu.

Echipa „Regelui” s-a impus fără drept de apel și a egalat campioana la puncte, ambele acumulând 24 de puncte dar ardelenii rămânând însă lideri, având un golaveraj mai bun. La finalul meciului, Hagi a ținut să-i remarce pe Matei, Rivaldinho și Căbuz.

„Dan are o echipă foarte bună, joacă din trei în trei zile și s-a văzut asta. Noi am tratat meciul foarte bine. Știam că jucăm cu o echipă europeană. Am fost inspirat în alegerile pe care le-am făcut. Am băgat mulți jucători de atac. Am avut un singur închizător. Restul știau cu mingea. Strategia a fost bună, ce să mai. Suntem la egalitate de puncte cu CFR, suntem în față, după ce am vândut cei mai buni jucători, în vară. Stăm bine”, a declarat Gică Hagi după meci.

De partea cealaltă, „Bursucul”  a recunsocut cu mult fair-play superioritatea Viitorului și a afirmat că prima repriză de la Ovidiu a fost cea mai slabă de când a preluat CFR Cluj.

„E cea mai proastă primă repriză de când sunt eu la CFR. E și meritul Viitorului că a pregătit meciul ăsta o săptămână. Să stai prin aeroporturi și avioane, poate cu altă echipă puteai să câștigi, dar cu Viitorul nu. Am schimbat toată echipa. Primul gol îl dă Peteleu, al doilea l-am luat de la 50 de metri. Nu știu cum dracu am luat golul ăla. Poate că cel mai bun jucător de pe teren a fost Căbuz. La 3-0 am încercat, am avut niște ocazii rarisime. Atitudine a fost, dar nu puteau. Nu e ușor să stai pe avioane, pe drumuri. Un antrenament am făcut ieri. Arlauskis a jucat accidentat tot meciul, am riscat cu el accidentat. Fotbalul se joacă pe goluri”, a declarat Dan Petrescu la finalul meciului de la Ovidiu.

La reluarea Ligii 1, campionatul fiind întrerput de acțiunile echipelor naționale, Viitorul va juca în deplasare cu Academica Clinceni iar CFR Cluj se va duela în „Gruia” cu Universitatea Craiova, formație care se află pe locul 3 în clasament la două lungimi în spate.

+0 -0

se încarcă...