spot_img
marți, aprilie 23, 2024
AcasăSportCornel Şfaiţer face din nou echipă cu Leo Grozavu în Liga 1:...

Cornel Şfaiţer face din nou echipă cu Leo Grozavu în Liga 1: „Aici nu-i va sta capul decât la fotbal!”

La doar câteva ore după ce au renunţat la serviciile lui Laszlo Csaba, acesta fiind demis pentru parcrsul sub aşteptări al echipei, conducerea Sepsi OSK Sf. Gheorghe în frunte cu managerul general Cornel Şfaiţer, s-au reorientat rapid către un alt tehnician.

Este vorba de Leo Grozavu, fostul antrenor al FC Botoşani, care în trecut a făcut echipă cu Şfaiţer la gruparea locală.

Decizia de a-i acorda credit lui Leo Grozavu a fost luată de comun acord de managerul general al Sepsi, Cornel Şfaiţer, cu patronul echipei covăsnene Laszlo Dioszegy şi cu Attila Hadnagy, directorul general al formaţiei, acesta din urmă fiind în trecut la FC Botoşani, elevul lui Grozavu.

Ne-am decis asupra lui Leo pentru că este un profesionist desăvârşit. Aici nu-i va fi capul decât la fotbal. Are lot valoros, tineri de perspectivă, are terenuri, infrastructură, stabilitate financiară, conducere, absolut tot. Ba mai mult, are avantajul de a cunoaşte în cele mai mici detalii fotbalul românesc dar şi pe mulţi dintre componenţii echipei, cu o parte dintre jucători lucrând în trecut. Acum rămâne să aibă şi noroc. Am mare încredere în el şi sunt convins că va reuşi aici să facă lucruri măreţe. Îi doresc să stea cât mai mult pe banca Sepsi OSK”, a declarat Cornel Şfaiţer, managerul general al Sepsi OSK Sf. Gheorghe.

Patornul formaţiei covăsnene Laszlo Dioszegy, a spus că are mare încredere în Leo Grozavu şi speră ca tehnicianul să reediteze performanţa din trecut de la Botoşani, calificarea în Europa League şi la Sepsi.

Am reziliat de comun acord contractul cu domnul Csaba Laszlo şi vreau să-i mulţumesc pentru tot ce a făcut. El rămâne în cadrul clubului dar în altă funcţie. Domnul Leo Grozavu este noul nostru antrenor şi sperăm să avem rezultate şi să jucăm în Europa League, aşa cum a jucat el cu FC Botoşani”, a afirmat Laszlo Dioszegy, patronul echipei OSK Sf. Gheorghe.

Prezentat oficial în cadrul unei conferinţe de presă, Leo Grozavu a mărturisit că nu a sta pe gânduri când a fost sunat de oficialii echipei covăsnene având în vedere resursele de care Sepsi dispune.

Am fost convins să accept în primul rând de tot ce se întâmplă în ultima perioadă la Sepsi. Mă refer la infrastructură, la stabilitate financiară, la lotul de jucători. Există toate ingredientele pentru a se face performanţă. Clubul are parte de linişte. Aici n-am văzut ieşiri în decor. Fiecare îşi cunoaşte foarte bine locul în societate. Lotul de jucători a fost unul dintre lucrurile care m-au convins. E un lot cu care se poate face mai mult în acest moment. E dificil să ne gândim la play-off, dar dacă n-aş visa înseamnă că n-ar trebui să fiu antrenor”, a afirmat Leo Grozavu.

În vârstă de 52 de ani, Grozavu a pregătit-o ultima oară pe Petrolul Ploieşti în 2018 iar în acest an a fost aproape în două rânduri să preia Dinamo.

De-a lungul carierei Grozavu a mai antrenat Armătura Zalău, U Cluj, Baia Mare, FC Botoşani, Luceafărul Oradea, Gaz Metan şi Poli Timişoara.

Sepsi OSK Sf. Gheorghe se află pe locul 11 în Liga 1 şi nu a mai reuşit o victorie în Liga 1 din 21 septembrie, 3-0 cu FC Hermannstadt.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
9.4 ° C
9.4 °
8.6 °
66 %
1.3kmh
96 %
mar
14 °
mie
20 °
joi
13 °
vin
16 °
sâm
19 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

  Asta înseamnă să te pregătești bine pentru programul rabla.

EDITORIAL

Ați auzit ce isprăvi a mai comis Marcelașul cel Viteaz în ultimele zile? Ar cam trebui. Nu de alta, dar românilor le place să...

EPIGRAMA ZILEI

Un termen interesant: Poate fi mașină nouă, Numele unui savant Sau ...  instrument de spart ouă! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...