Italia a demolat Armenia în preliminariile Euro 2020: A fost 9-1 la Palermo » 36 de goluri marcate aseară în preliminariile EURO 2020!

0

Ploaie de goluri în duelurile care au avut loc aseară în preliminariile EURO 2020. În cele opt jocuri s-au marcat numai puțin de 36 de goluri.

Italia a realizat scorul preliminariilor în jocul disputat aseară pe teren propriu cu Armenia, scor 9-1. În urma acestui rezultat, Italia a terminat grupa J cu maxim de puncte și s-a calificat la EURO 2020 fiind urmată de Finalnda. Deși a cedat la Atena în ultimul meci cu 2-1, nordicii aveau asigurate biletele la turneul final al Campionatului European de anul viitor la care țara noastră va fi una dintre gazdele evenimentului.

În cel mai așteptat meci al serii, Irlanda a remizat la Dublin, scor 1-1 cu Danemarca. Rezultatul nu a fost însă suficient pentru irlandezi să se califice la turneul final, danezii fiind cei care alături de Elveția se vor afla pe 30 noiembrie la București în urnele pentru EURO 2020.

În Grupa F, grupa României, favoritele s-au impus pe linie: Spania a administrat o „mână” de goluri României, scor 5-0, Suedia s-a impus la scor de neprezentare, scor 3-0 cu Insulele Feroe în timp ce Norvegia s-a impus cu 2-1 în Malta.

Rezultatele meciurilor de ieri din preliminariile EURO 2020

Grupa D
Gibraltar-Elveţia 1-6
Irlanda – Danemarca 1-1

Grupa F
Malta – Norvegia 1-2
Spania – România 5-0
Suedia – Insulele Feroe 3-0

Grupa J
Grecia – Finlanda 2-1
Italia – Armenia 9-1
Liechtenstein – Bosnia și Herțegovina 0-3

Deja ai votat!
se încarcă...