Tragere norocoasă pentru CSM Botoșani: „Mergem la Cluj să ne calificăm în sferturile Cupei României!”

0

Noroc pentru CSM Botoșani la tragerea la sorția optimilor de finală a Cupei României la handbal masculin.

Cu toate că dorința oficialilor echipei de a evolua în această fază a competiției pe teren propriu nu s-a împlinit, sorții scoțând în calea formației pregătite de Radu Roșu echipa Universitatea Cluj, partida fiind programată în Ardeal, CSM Botoșani abordează această fază cu gândul la sferturile Cupei României.

Cu toate că evoluează la fel ca și gruparea locală, în cel de-al doilea eșalon valoric al handbalului masculin românesc, „Șepcile Roșii” se anunță un adversar redutabil pentru CSM Botoșani, ardelenii făcând parte sezonul trecut din Liga Zimbrilor.

„Este un adversar dificil care a jucat anul trecut în Liga Zimbrilor, dar să recunoaștem că sorții nu ne-au fost potrivnici, având în vedere că am evitat echipe ca Dinamo sau HCM Dobrogea Sud Constanța. Mergem la Cluj să ne jucăm șansa până la capăt”, a declarat Cătălin Stoleru, președintele CSM Botoșani.

În primul tur, Universitatea Cluj a trecut de o adversară de-a Botoșaniului din Seria A, Poli Iași, cu scorul de 38-27. În campionat, “U” Cluj ocupă poziția a 3-a cu 3 victorii și 2 înfrângeri, însă vor ajunge cel mai probabil la turneul de baraj, având în vedere că echipa de pe poziția a 2-a, Potaissa Turda DivA, nu are drept de promovare.

Partida din optimile Cupei României la handbal masculin dintre Universitatea Cluj și CSM Botoșani va avea loc cel ai probabil pe 8 decembrie la Cluj.

Progrmaul optimilor Cupei României la handbal masculin:

CSM Făgăraș – HC Dobrogea SUD Constanța
CSM Buzău – CSM Sighisoara
Focșani – Potaissa Turda
Dinamo – Călărași
Timișoara – Pitești
Minaur Baia Mare – Bacău
Alexandria – Brâncuși Tg. Jiu
“U” Cluj- CSM Botoșani

Deja ai votat!
se încarcă...