Astăzi, ora 18.00: CSM Botoșani- Politehnica Iași » „Așteptăm cât mai mulți botoșăneni să ne susțină și să ne facă să ne simțim cu adevărat acasă!”

0

Astăzi de la ora 18:00, CSM Botoșani va primi vizita echipei Politehnica Iași, în Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă” într-un meci contând pentru etapa a-VIII-a a seriei A divizia A la handbal masculin.  

Prima confruntare dintre cele două formații din acest sezon a fost câștigată de botoșăneni în Copou cu scorul de 36-29.

„Suntem pregătiți pentru această confruntare. Este un meci pe care în mod normal ar trebui să îl câștigăm, dar nu ne subestimăm adversarul. Iașiul e o echipă care poate surprinde, însă noi avem un lot bun, cu jucători cu experiență și talentați, în care am încredere deplină. Creștem în fiecare zi, atât jucătorii, cât și eu, iar faptul că am trecut la nivelul următor și în cupa României ne-a dat un elan în plus. Așteptăm cât mai mulți botoșăneni în Sala Polivalentă să ne susțină și să ne facă să ne simțim cu adevărat acasă”, a declarat Radu Roșu, antrenorul CSM Botoșani.

Gruparea locală conduce seria A a diviziei A alături de rivala CSU suceava, ambele având 13 puncte. Ieșenii sunt pe locul 4 cu 6 puncte, trupa din Copou având două victorii și patru înfrângeri.

Intrarea suporterilor la partida CSM Botoșani – Politehnica Iași va fi liberă.

Deja ai votat!
se încarcă...