CFR Cluj atacă la Roma primăvara europeană!

0

Astăzi de la ora 22:00 pe „Olimpico” din Roma va avea loc confruntarea Lazio-CFR Cluj, meci contând pentru etapa a V-a a Grupei E din Europa League.

Campioana României poate obține calificarea în primăvara Europa League chiar pe „Olimpico”. Cu 9 puncte după trei runde, CFR Cluj este pe locul secund în grupă cu 9 puncte, la un punct în spatele liderului Celtic Glasgow care este calificată în primăvara europeană. De remarcat ar fi că în cazul în care va ceda confruntarea de pe „Olimpico”, CFR Cuj va rămâne în continuare cu șanse reale la calificarea în primăvara Eurpa League, ardelenilor fiindu-le necesar în ultima rundă în „Gruia” un punct din confruntarea cu Celtic pentru a-și atinge obiectivul.

În meciul tur, elevii lui Dan Petrescu s-au impus cu 2-1 în fața echipei lui Simone Inzaghi. După ce au fost conduși prin golul marcat în tur în minutul 25 de Bastos, ardelenii au întors în tur scorul prin reușitele lui Deac (min.41-pen.) și Omrani (min.75).  După acest debut perfect european, campioana Românei a suferit un „duș scoțian” cedând în deplasare cu 2-0 duelul cu Celtic după care s-a impus atât în Hexagon cât și în „Gruia” cu 1-0 în fața lui Rennes.

Echipe probabile Lazio Roma – CFR Cluj
Lazio:
Strakosha- Luiz Felipe, Vavro, Acerbi- Lazzari, Parolo, Lucas Leiva, Milinkovic-Savic, Jony- Caicedo, Immobile
CFR Cuj: Arlauskis- Peteleu, Burcă, Cestor, Camora- Culio, Bordeianu, Djokovic- Deac, Omrani, Păun

Deja ai votat!
se încarcă...