Spectacol total în penultima etapă din Champions League!

0

Începută marți cu duelurile de cinci stele dintre Real- PSG, scor 2-2 și Juventus- Atletico, scor 1-0, cea de-a V-a etapă a fazei grupelor din Champions League a continuat aseară cu partide la fel de spectaculoase.

Pe „Camp Nou”, Barcelona a obținut biletul pentru primăvara Champions League înaintea ultimei runde a fazei grupelor, după ce a învins spectaculos Borussia Dortmund cu scorul de 3-1, „extratereștrii” conducându-i la un moment dat pe galben-negri cu scorul de 3-0. Alături de catalani, în urma jocurilor disputatea aseară a obținut calificarea matematică înaintea ultimei etaăe în fazele superioare ale competiției și RB Leipzig, nemții revenind pe tabela de marcaj după ce au fost conduși cu 2-0 pe teren propriu, partida terminându-se 2-2.

După duelurile care au avut loc în penultima etapă din faza grupelor, lista completă a echipelor calificate în primăvara Champions League până în acest moment se prezintă astfel: PSG, Real Madrid, Bayern Munchen, Tottenham, Manchester City, Juventus, Barcelona și RB Leipzig.

Rezultatele etapei a V-a în Champions League
Galatasaray – Club Brugge 1-1
Lokomotiv Moscova – Bayer Leverkusen 0-2
Atalanta – Dinamo Zagreb 2-0
Juventus – Atletico Madrid 1-0
Manchester City – Șahtior Donețk 1-1
Real Madrid – PSG 2-2
Steaua Roșie Belgrad – Bayern Munchen 0-6
Tottenham – Olympiakos Pireu 4-2
Valencia – Chelsea 2-2
Zenit – Lyon 2-0
Barcelona – Borussia Dortmund 3-1
Genk – Salzburg 1-4
Lille – Ajax 0-2
Liverpool – Napoli 1-1
Leipzig – Benfica 2-2
Slavia Praga – Inter Milano 1-3

 

Deja ai votat!
se încarcă...