După ce l-a bătut pe „Rege”, Croitoru vrea să recidiveze și împotriva lui „Piți”: „Nu o să mă duc să mă apăr în Bănie. Vreau victoria!”

0

FC Botoșani se va deplasa în această rundă intermediară a Ligii 1 în Bănie pentru duelul cu Universitatea Craiova. Partida va avea loc joi de la ora 18:00 și va conta pentru rundaa XIX-a a Ligii 1.

Moralul FC Botoșani este unul excelent înaintea confruntării cu oltenii, elevii lui Marius Croitoru reușind să se impună la începutul săptămânii în dauna celor de la Viitorul Constanța pe teren propriu cu scorul de 1-0. După ce l-a învins pe Gică Hagi, tehnicianul FC Botoșani, Marius Croitoru, a declarat că țintește trei puncte și în Bănie în fața formației pregătitte de fostul selecționer al României, Victor Pițurcă. Croitoru a afirmat că nu va merge în Bănie cu „autobaza” ci va juca ofensiv.

„Ne așteaptă un meci cu o echipă foarte bună dar cu multe schimbări și la ei. Victor Pițurcă este venit de curând la echipă, încearcă să-și implementeze stilul de joc și are nevoie de timp. În schimb, Craiova ne-a arătat că este o forță acasă, o echipă care marchează multe goluri. Ori noi suntem puși în gardă și de aceea nu o să mă duc să mă apăr. Au și ei jucători care pot pune probleme cum la fel de bine, avem și noi”, a declarat Marius Croitoru.

Deja ai votat!
se încarcă...